Svenskalinks.se
 
--»  

Mjukvara

Data & Internet -» Mjukvara

1 Axxos Industrisystem

Axxos Industrisystem

Utvecklar mjukvaruprodukter och systemlösningar för att underhålla och förebygga driftstopp hos maskiner inom, i första hand, tillverkningsindustrin.
Mjukvarusystem för beräkningar av blan annat OEE och TAK..
2 BraFiler.se - Ladda ner riktigt bra spel och program

BraFiler.se - Ladda ner riktigt bra spel och program

BraFiler.se erbjuder en välsorterad blandning filer med allt från Antivirus, Brandväggar och Uppdateringar, till Roliga filmklipp och Klassiska Spel.
Alla filer är översatta till svenska och allt går att ladda ner!.
3 DataOnline Kassasystem och datorer

DataOnline Kassasystem och datorer

DataOnline säljer GOKÄNDA KASSASYSTEM enligt nya kassalagen, Winbas Visma SPCS kassasystem, Winbas Affärssystem, kassasystem, kvittoskrivare, kassalådor, streckkodsläsare, etikettskrivare samt videobevakning för butiker.
4 Datorinfo.se

Datorinfo.se

Här hittar du guider och artiklar om datoranvändning. Allting för att du ska kunna bemästra din dator.

Sidan vänder sig främst till nybörjare, men även mer avancerade artiklar finns. Det finns också möjlighet att skicka in frågor till oss om datoranvändning..
5 Dokumenthanteringssystem för Life Science och livsmedelsföretag.

Dokumenthanteringssystem för Life Science och livsmedelsföretag.

Elevate Nordic AB arbetar med dokumenthantering. Företagets främsta produkt LifeDoc är ett dokumenthanteringssystem utvecklat för Life Science och livsmedelsindustrin. Dokumenthanteringssystemet är utvecklat med kund enligt regulatoriska krav som t.ex.
GMP, FDAs 21 CFR part 11 för elektroniska register och elektroniska signaturer..
6 Hemsidemallar

Hemsidemallar

Välkommen till hemsidemallar Vi har även kompletta samt lättskötta e-butiker bara att välja mall och ladda ner och starta sin verksamhet i dag.
Oavsett om du vill ha en professionell färdig hemsida, e-butik. portal, blog för dig eller ditt företag så har du kommit rätt..
7 Voxit - taligenkänning

Voxit - taligenkänning

Voxit utvecklar och säljer programvaror som kan få datorn att förstå mänskligt tal via en mikrofon och omvänt, omvandla skriven text i datorn till tal via högtalare eller headset.
Voxit underlättar på så sätt människans kommunikation med maskiner..
8 Välkommen till eSystem IT Development HB

Välkommen till eSystem IT Development HB

Vi är ett litet IT-företag som utvecklar nischade datasystem byggda för att förenkla det dagliga arbetet för svenska företag.

Vi har bland annat utvecklat ett dispensansöknings- och lastberäkningssystem för specialtransporter. Detta program används sedan många år av de flesta transportörer som utför breda, långa och tunga specialtransporter.

Vi har även utvecklat en PC-baserad personalliggare som d.

Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Min personlige Blog